MAJOITUS

Rentoudu luonnon helmassa

Lehmonkärki Resortin majoitus tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin romanttisiin viikonloppulomiin kuin perheiden ja ystäväporukoiden rentouttaviin hetkiin luonnon keskellä. Valittavanasi on idyllisiä huviloita, romanttinen loma Haasiin, kesäkaudelle miniloma Vellamoon tai yö yöttömässä yössä satamassamme. Jokainen majoitusvaihtoehto on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, viihtyisyyttä ja rentoutumista, ja täällä voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä sekä luonnonläheisestä tunnelmasta.

Haasi Mirror Houses

Haasi Mirror Houses on uniikki majoituskohde, jossa on paljon iloisesti yllättäviä elementtejä. Astuessasi sisään on Päijänteen maisema henkeäsalpaava. Peililasiset huoneistot Päijänteen päällä tarjoavat juhlan tuntua ja arjen luksusta, jota jokainen toisinaan kaipaa.

Huvilat 

Maisemat avautuvat kauniisti Päijänteelle paljastaen kauniit auringonnousut ja -laskut. Moderneissa huviloissa sinun on helppo hengittää ja nukkua makeasti laadukkaissa vuoteissa. Omasta saunasta pääset pulahtamaan virkistävään Päijänteeseen ja rentoutumaan lämpimään ulkoporealtaaseen.

Lehmonkärki Resort on ainutlaatuinen
paikka, jossa voit tuntea ja hengittää.

Lehmonkärki Resort sijaitsee upealla niemenkärjellä Etelä-Päijänteellä, aivan Päijänteen kansallispuiston tuntumassa. Alueen kauneuteen on helppo ihastua, koska yksityisesti kehitetty matkailukohde tarjoaa kymmeniä hehtaareja luonnon metsiä, puhdasta vettä ja hiljaisuutta.

Lehmonkärki Resort on ainutlaatuinen paikka, jossa voit tuntea ja hengittää. Meillä pääset viettämään arvokasta aikaa yhdessä läheistesi kanssa lomaillen, järjestäen tyylikkäät juhlat tai inspiroituen kokous- ja yritystilaisuuksissa.

Lehmonkärki Resortin alue tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja niin luonnonystäville kuin seikkailunhaluisillekin. Koe Päijänteen kauneus ja rauha veneilyretkellä, kalastaen tai meloen – tai tutustu alueen upeisiin luontokohteisiin patikoiden tai sähkömaastopyöräillen.

Miniloma Vellamossa

Tämä on täydellinen valinta sinulle, mikäli etsit lyhyttä pysähtymistä kauniin luonnon äärelle. Boutique-hotelli Vellamo kutsuu sinut ihanalle minilomalle nauttimaan kesän parhaista puolista upeaan ympäristöön.

Venesatama

Venesatamamme on varusteltu modernein palveluin ja se tarjoaa veneilijöille ihanteellisen paikan levähtää ja nauttia upeista maisemista. Satamasta löytyy laadukkaat laituripaikat erikokoisille veneille sekä tarvittavat palvelut, kuten sähkö- ja vesipisteet sekä jätepisteet.

RAVINTOLA

– aitoa ruokaa läheltä

Talvikautena 
tilausravintola
KESÄKAUTENA 19.6.-11.8.2024
RANTARAVINTOLA AVOINNA PÄIVITTÄIN