RAVINTOLA

– aitoa ruokaa läheltä

Talvikautena 
tilausravintola
KESÄKAUTENA 19.6.-11.8.2024
RANTARAVINTOLA AVOINNA PÄIVITTÄIN

Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä paikallisista ja sesongin raaka-aineista valmistettuna. Kehutun keittiömme taiturillisesti valmistamat annokset tarjoavat matkan paikalliseen makumaailmaan, jota täydentävät upeat järvimaisemat. 

Rantaravintolan menu

Lehmonkärjen Rantaravintola tarjoilee kesäkautena päivittäin maukkaita a la carte -annoksia ja kylmiä paikallisten panimoiden antimia.

Pienempään nälkään tai makean himoon saat sammutettua herkullisimmilla leivonnaisilla, omatekoisilla jäätelöillä, pienillä suolaisilla syötävillä ja erikoiskahveilla.  Lehmonkärjen Rantaravintola palvelee teitä 19.6.-11.8.2024 päivittäin klo 11-18 välisenä aikana. Keittiö sulkeutuu klo 17:30. A la carte -annokset vaihtuvat päivittäin ja seuraavan päivän menun löydät alla olevan linkin takaa. 

Ruokafilosofiamme

Punainen lanka Lehmonkärjen ruokatuotteessa on vuosikymmenten ajan ollut hyvät raaka-aineet ja maku. Meillä se tarkoittaa kylien maanviljelijöitä ja tuottajia, joilta tilataan mm. juurekset, puutarhamarjat ja mehut. Metsämarjat ja sienet saamme lähimetsistä, kalaa Päijänteestä. Omalta tilaltamme saamme luomulihan sekä aamupuurossamme käytetyt luomukaurahiutaleet. Raaka-aineet jalostuvat tiimimme käsissä herkulliseksi ruoaksi perinteisillä valmistustavoilla tai modernilla twistillä, tilaisuuden mukaan. Tätä kutsun maalaisgourmeeksi.

4 erilaista lähtökohtaa

Tilausravintola

Tarjoilemme laadukkaita ruokia, jotka valmistetaan tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, ja annokset viimeistellään taidokkaasti herkullisilla makuyhdistelmillä. Olipa kyseessä sitten pieni illallinen huvilalla tai suurempi tapahtuma upeissa maisemissa, Lehmonkärjen tilausravintola luo makuelämyksiä kaikille vieraille.

KOKOUSTARJOILUT

Tarjoamme laajan valikoiman virkistäviä ja herkullisia ruokavaihtoehtoja aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien ja illallisen muodossa. Unohtamatta snackseja illan vietossa tai ainutlaatuisessa Saunamaailmassamme.

JUHLACATERING

Suunnittelemme vuosittain uuden ajankohtaisista raaka-aineista koostuvan häämenun, josta hääpari voi valita menusta mieleisensä vaihtoehdot. Teemme myös räätälöityjä menuja esimerkiksi teeman mukaan. 

RANTARAVINTOLA

Päivittäin maukkaita à la carte -annoksia ja kylmiä paikallisten panimoiden antimia. Pienemmän nälän tai makeanhimon saat sammutettua herkullisimmilla leivonnaisilla, omatekoisilla jäätelöillä, pienillä suolaisilla syötävillä ja erikoiskahveilla.

Uniikki Metsästysmaja

Rustiikkisen erähenkinen Metsästysmaja on tunnelmallinen juhlatila. Kelohirsinen maja on sisustettu metsästyshenkisesti ja tilan sydämessä loimuaa massiivinen kiviverhoiltu takka. Rauhallisella paikalla sijaitseva kelohirsinen Metsästysmaja toimii loistavasti 15-25 hengen juhla- ja illallistilana, joten täällä järjestyvät niin pienet syntymäpäivät kuin juhlavammatkin illalliset.

Puolipyöreässä juhlatilassa on viisi jyhkeää lankuista valmistettua pöytää säteittäin aseteltuna. Massiivinen kivitakka luo lämpimän tunnelman kelohirsiseen avaraan tilaan. Metsästysaiheinen sisustus ja täytetyt eläimet kertovat alueen historiasta ja runsaasta eläinlajistosta.

Tuoretta ja paikallista