VARAUSEHDOT

Varausehdot yksityiset

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Ehdot koskevat yksityishenkilöiden myyntipalvelumme kautta tekemiä huvilavarauksia. Ehdot eivät koske Haasi Mirror House -lomien varauksia. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen myyntipalvelusta

Tehtyään varauksen myyntipalveluun, asiakas saa sähköpotitse varausvahvistuksen, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä tiedon avaimen luovutuksesta

Maksaminen

Lähetämme laskun asiakkaalle ennakkoon sähköpostitse. Sesonkiaikojen, kuten kesän viikkovarausten, pääsiäisen ja jouluvarausten laskut lähetetään noin kahta kuukautta ennen varauksen alkua. Laskun eräpäivä on 28 vrk ennen varauksen alkua.

Sesonkien ulkopuolella ns. normaaliajan varauksissa lasku lähetetään heti varausta tehtäessä varausvahvistuksen yhteydessä.

 • Mikäli varausajan alkuun on enemmän kuin kaksi viikkoa, laskun eräpäiväksi tulee 14 vrk ennen varausta.
 • Mikäli varaus tehdään 14-7 vrk ennen varauksen alkua tai myöhemmin, tulee laskun eräpäiväksi 7 vrk ennen varausta.
 • Mikäli varaus tehdään 7 vrk ennen varauksen alkua tai myöhemmin, tulee laskun eräpäiväksi varauksen ensimmäinen päivä.
 • Saman vuorokauden aikana alkavan varauksen maksaminen tapahtuu paikan päällä Lehmonkärjessä käteisellä tai maksukortilla.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lehmonkärjellä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti Lehmonkärkeen (sähköposti, kirje).
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

 • 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan maksettu huvilan vuokra vähennettynä peruutusmaksulla 50 €
 • myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan huvilan vuokrasta 50%
 • myöhemmin kuin 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Lehmonkärkeen. Peruutus on tehtävä välittömästi. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Peruuttaminen sairastumisen vuoksi

Mikäli varaus peruuntuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista sen vuoksi, että asiakas (varaaja) tai hänen lähiomaisensa sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakkaalta veloitetaan 50 % huvilan vuokrasta. Lähiomaisella tarkoitetaan tässä yhteydessä varaajaa sekä hänen puolisoaan ja heidän vanhempiaan tai lapsiaan (ei koske lemmikkieläimen sairastumista). Mikäli sairastunut henkilö ei ole lähiomainen, vaan esimerkiksi juhliin kutsuttu vieras tai seurueen jäsen, veloitetaan peruutustapauksessa huvilan koko vuokra. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 12 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana, huvilavuokra laskutetaan täysimääräisenä.

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia sairastapauksista johtuvia korvauksia varten. 

Varauksen siirtäminen

Varaus on mahdollista siirtää 14 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista maksamalla 75 euron siirtomaksu kuukauden sisällä uuteen ajankohtaan. Mikäli varaus kohdistuu joihinkin seuraavista ajankohdista, 20.12. – 4.1.; 1.6. – 31.8. sekä pääsiäinen, siirto ei ole mahdollinen. Edellä mainittuihin ajankohtiin ei myöskään voi kohdistaa siirtoa. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehty siirto käsitellään uutena varauksena.

Lehmonkärjen oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Lehmonkärjestä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Lehmonkärki perua varauksen tai yhdessä asiakkaan kanssa sopien siirtää varauksen mahdollisuuksien mukaan toiseen huvilaan tai uuteen ajankohtaan. Mikäli varaus perutaan, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Oleskelu lomakohteessa

Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa huvila on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Huviloiden viikkovuokraan kuuluu loma-asunnon ja saunan vapaa käyttöoikeus.

Huvilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu verkkosivuilla tai esitteessä vuodepaikkamääränä tai mitä huvilaa varattaessa on sovittu kirjallisesti. Teltan tai asuntoauton tai -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Huvilan ovikoodi

Lehmonkärjen huviloissa on käytössä sähkölukot. Varaajalle lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä ohjeet ovikoodin käyttöön. Huvilan ovikoodi lähetetään saapumispäivän aamuna tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla varaajan antamaan puhelinnumeroon.

Asiakkaan tulee lähtiessään huolehtia, että kiinteistö on lukittu ja tuuletusikkunat ovat kiinni. Lähtiessä tulee tarkastaa, että ulkoaltaassa vesi on ylärajassa, että se lämpenee ja että altaan termokansi on kiinni.

Huvilan varusteet

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Patjat, peitot, tyynyt, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan. Mikäli asiakas huomaa saapumispäivänä sisäänkirjautumisen yhteydessä puutteita huvilan varustuksessa tai siivouksessa, asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä Lehmonkärkeen viipymättä, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä Lehmonkärki ei ole korvausvelvollinen.

Huomioittehan, että huviloiden lisävuoteet eivät ole varsinaisia sänkyjä vaan parvelle sijoitettuja runkopatjoja tai vuodetuoleihin sijattavia lisävuoteita. Kaikki lisävuodepaikat eivät välttämättä sovellu aikuisille, vaan ovat ns. nuorisopaikkoja.

Kaasugrillit eivät ole käytössä talviaikana.

Huviloissa on ilmastointilaitteita, joista saattaa aiheutua taustaääntä käytettäessä. Osassa huviloiden jääkaappeja on lämpötilasensori, joka saattaa aiheuttaa hälytysäänen, kun jääkaappiin ladataan lämpimiä ruokatavaroita. Hälytysääni kuitataan pois oven yläreunassa olevan suojapaneelin takana olevasta painikkeesta.

Ulkoporealtaat

Ulkoporealtaat eivät sisälly huviloiden perusvuokriin, jos sitä ei ole erikseen varaustiedoissa mainittu. Lehmonkärki vastaa altaan lämmityksestä ja huollosta. Altaan saa käyttöön lisämaksusta, jonka suuruus vaihtelee huvilan koon mukaan. Allas on asiakkaan käytössä koko majoitusviipymän ajan. Ennen asiakkaiden saapumista altaiden veden laatu ja lämpötila testataan ja dokumentoidaan. Asiakkaiden saapuessa vesi on hyvälaatuista. Asiakkaiden tulee lukea altaiden käyttöohjeet huolellisesti ennen altaiden käyttöönottoa. Vesi pysyy hyvälaatuisena, mikäli altaiden käyttöohjeita noudatetaan. Mikäli altaaseen on joutunut juomia, ruokaa, pesuainejäämiä tai muita epäpuhtauksia, vesi saattaa samentua nopeasti. Allasta ei pidä käyttää, jos vesi on sameaa ja tuoksuu epämiellyttävälle. Allas voidaan tällaisessa tapauksessa asettaa käyttökieltoon. Mikäli vesi joudutaan vaihtamaan, siitä veloitetaan erikseen.

Huomioittehan, että ulkoaltaan lämpötila saattaa tulopäivänä veden vaihdosta johtuen olla viileää (32-37 c°). Emme suosittele käyttämään poretoimintoa, mikäli altaan vesi tuntuu viileältä, koska se viilentää veden lämpötilaa entisestään. Poretoiminnon käyttöä tulee rajoittaa kylmällä ilmalla. Altaassa voi olla yhtä monta henkilöä, kuin siellä on istumapaikkoja. Vesi ei kuitenkaan saa tulla yli laidan, koska allas saattaa rikkoontua poresuuttimien jäädessä vedenpinnan yläpuolelle.

Mikäli huolto on jättänyt altaaseen erillisen lisälämmittimen, joka on laitettu termokannen välistä allastilaan nopeuttamaan veden lämpenemistä, on altaaseen meno EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Lämmitin tulee tehdä virrattomaksi ja sen jälkeen nostaa pois altaasta. Asiakas ei saa tämän jälkeen laittaa lisälämmitintä uudelleen altaaseen. Laitureilla ja ulkoporealtailla tulee käyttää uima-asuja.

Siivous

Huvilan siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu (sähköposti). Siivouksella tarkoitetaan roskien viemistä lajittelupisteisiin oikeisiin jakeisiin lajiteltuina, astioiden tiskaamista koneellisesti, sekä näkyvien tahrojen ja roiskeiden pyyhkimistä lattioilta ja muilta pinnoilta. Siivousalueeseen kuuluu myös huvilan terassit ja piha-alueet (roskien, pullojen/tölkkien kerääminen). Juhlien koristeet tulee siivota pois. Mikäli varauksen päättyessä huvilaa ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, on Lehmonkärjellä oikeus periä huvilan puutteellisesta siivouksesta tuntiperusteinen siivousmaksu.

Sähköauton ja hybridiauton lataus huvilan seinän pistorasioista on ehdottomasti kielletty, koska lataus saattaa vaurioittaa huvilan sähköverkkoa. Lataaja vastaa mahdollisista vaurioista. Lehmonkärjellä on oikeus veloittaa sähkön käytöstä. Sähköautot tulee ladata siihen osoitetuissa pisteissä. Hinnat: täyssähköauton lataus 20 e, hybridiauton lataus 10 e.

Lemmikit

Lemmikkieläinten tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain niihin kohteisiin, joissa se on sallittu. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.  Asiakas on vastuussa lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista, esimerkiksi ylimääräisestä siivouksesta.

Tupakointi ja tulenteko

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut. Ulkotiloissa tupakoitaessa tulee tupakantumpit laittaa niille varattuihin tuhka-astioihin. Tupakantumppeja ei saa koskaan heittää luontoon.

Kynttilöitä tai takkaa ei saa jättää palamaan ilman valvontaa. Sisäilotulitteiden käyttö huviloissa on ehdottomasti kielletty. Kimallepölyn ja konfettien käyttäminen majoitus- ja juhlatiloissa sekä piha-alueella on kielletty. Lehmonkärki on oikeutettu veloittamaan asiakkaille näiden käytöstä aiheutuvat siivouskulut.

Metsäpalovaroituksen aikaan avotulen teko myös grillipaikoilla on kielletty.

Harrastevälineet

Soutuveneen vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan kesäaikaan. Asiakas on velvollinen säilyttämään soutuvenettään sille tarkoitetussa telineessä tai sille osoitetussa paikassa kiinnitettynä telineeseen tai rantapuuhun. Venettä ei saa jättää säilytykseen mökkilaituriin tai veden varaan kellumaan. Vene tulee olla telineeseen kiinnitettynä narulla ja tulppa irrotettuna veneen pohjasta, jotta sadevesi pääsee valumaan pois. Tulppaa säilytetään veneen hankaimessa tai narun päässä. Mikäli veneelle aiheutuu vaurioita huonosta säilytyksestä tai ohjeiden rikkomisesta, on asiakas velvollinen korvaamaan syntyneet vauriot. Venettä ei saa vetää rantakivien päälle tai säilyttää rantakivikossa. Muistathan laittaa pohjatulpan kiinni lähtiessäsi soutelemaan.

Pelastusliivejä suositellaan käytettäväksi myös soutuveneessä. Pelastusliivejä saa lainaksi päärakennuksen edessä olevan hiekkarannan tuntumassa olevan harmaan varaston terassilla olevasta laatikosta. Pelastusliivit tulee palauttaa käytön jälkeen takaisin laatikkoon. Pelastusliivit on tarkoitettu pelastautumiseen, ei uima-avuksi.

Mökkilaitureilta ei saa hypätä veteen, koska ympäristössä voi olla kiviä tai sinne ajautuneita uppotukkeja.

Vastaanotosta vuokrataan erilaisia harrastevälineitä. Lehmonkärjen vuokravälineet tulee palauttaa vastaanottoon päärakennus Isohaavalle viimeistään huvilan vuokra-ajan päättyessä.

Vesi

Lehmonkärjen vesijohtovesi on tutkittua ja hyvää talousvettä. Veden maku saattaa joskus olla rautainen, koska vesi on kallioperän vuoksi rauta- ja mangaanipitoista. Tästä syystä emme suosittele vaaleiden vaatteiden pesua tai hiusten värjäystä tällä vedellä. Riskinä ovat värivirheet lopputuloksessa. Lehmonkärki ei korvaa pesukoneen vaurioittamia vaatteita, eikä hiusten värjäyksessä aiheutuneita vahinkoja.

Lehmonkärjen kiinteistöissä käytetään vedensuodatus- ja puhdistusjärjestelmää veden laadun takaamiseksi. Toimiakseen laitteistot vaativat automaattisesti ohjelmoidun huoltojakson n. 35-40 min., jolloin vesijohtoverkoston paine laskee tai mahdollisesti vedentulo loppuu hetkeksi. Vastavirtahuuhtelu voi sameuttaa vettä hieman puhdistusjakson yhteydessä.Tämä toimenpide tapahtuu yöaikaan klo 04:00-05:00 välillä. Sähkökatkoksista ja kesä-/talviaikaan siirtymisestä johtuen myös muu puhdistusajankohta voi olla mahdollinen.

Lehmonkärjessä on paineviemärijärjestelmä, jota joudutaan tarvittaessa huoltamaan myös kaikkina loma-aikoina. Tästä voi aiheutua katkoksia wc:n ja suihkun käytössä, jotka voivat kestää 30 minuutista kahteen tuntiin. Lehmonkärjellä on oikeus osoittaa katkoksen ajaksi korvaava tila wc:n ja suihkun käyttöön.

Tietoturva

Asiakas vastaa omasta tietoturvallisuudestaan liittyessään Lehmonkärjen avoimeen verkkoon. Käytämme verkossa yleisiä perussuojauksia, mutta ne eivät välttämättä ole riittäviä. Lehmonkärki ei ole vastuussa asiakkaan laitteisiin kohdistuneista tietosuojamurroista. Lehmonkärki ei vastaa kuluista, joita avoimen verkon käytöstä asiakkaalle mahdollisesti koituu.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle esim. ulkoporealtaan irrottaminen sähköverkosta, jolloin allas jäätyy ja vaurioituu. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista ennen vuokra-ajan päättymistä, jotta Lehmonkärjen huolto pystyy minimoimaan ja ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan syntyviä vahinkoja.

Ylivoimainen este

Mikäli asiakkaalle aiheutuu vahinko tai häiriö, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä, force majeure, tai muusta vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot, luonnonilmiöt tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), ja joka ei ole johtunut Lehmonkärjestä tai jonka seurauksia Lehmonkärki ei ole pystynyt kohtuudella estämään, ei Lehmonkärki vastaa vahingosta. Lehmonkärki hoitaa tuholaistorjuntaa ammattimaisesti. Lehmonkärki ei myöskään vastaa normaaleista luonnonilmiöistä johtuvista vahingoista ja seurauksista.

Löytötavarat

Lehmonkärki ei vastaa asiakkaiden huvila-alueelle jättämistä löytötavaroista. Veloitamme postitetuista löytötavaroista lähetyskulut.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle puhelimitse 03 7666 330 tai sähköpostilla lehmonkarki@lehmonkarki.fi.

Lehmonkärki ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Mainoskuvissa saattaa esiintyä esineitä, jotka eivät sisälly huvilan vakiovarusteisiin. Kalustemuutokset huviloissa mahdollisia.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.

Varausehdot yritykset

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.
Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen ja maksuehdot

Tilaajan on ilmoitettava myyntipalveluumme noin kahta viikkoa ennen tilaisuutta seuraavat täsmennykset:

 • tilaisuuden aikataulu ja ateria-ajat
 • lopullinen osanottajamäärä
 • tilan pöytämuoto ja tarvittavat kokousvälineet
 • muut erityistoivomukset

Käytämme laskutusperusteena 3 vrk ennen tilaisuutta vahvistettua henkilömäärää.

Pankki- ja luottokorteista hyväksymme seuraavat: Visa, Visa Electron ja MasterCard. Laskulla maksettaessa emme veloita laskutuslisää. Maksuehtomme on 14 päivää netto. Viivästyskorko on 10,5 %.

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti Lehmonkärkeen (sähköposti, kirje).
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

Sopimus on purettavissa kokonaan ilmoittamalla siitä toiselle osapuolelle kirjallisesti 30 vrk ennen sovittua tilaisuutta.
Asiakkaan oikeus purkaa sopimus:

 • Viimeistään 30 päivää ennen palvelun alkamista
 • Myöhemmin, kuin 30 päivää, mutta 14 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 25% kokonaishinnasta
 • myöhemmin, kuin 14 päivää, mutta viimeistään 48 tuntia ennen palvelun alkamista, maksamalla 50% kokonaishinnasta.

Mikäli sopimus puretaan myöhemmin tai asiakas ei ilmoita Lehmonkärkeen ennen palvelun alkamista peruutuksesta, on Lehmonkärjellä oikeus periä palvelusta koko hinta.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Lehmonkärkeen. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli asiakas muuttaa varauksen ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Lisäksi edellä mainitut ehdot saattavat muuttua, mikäli on sovittu yrityksen erillisellä sopimuksella. Mikäli maksuehdot ovat muut kuin nämä edellä mainitut, on voimassa olevat erillisessä sopimuksessa joko sähköpostitse tai muussa kirjallisesti sovittu.

Lehmonkärjen oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Lehmonkärjestä riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Lehmonkärki perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kokonaisuudessaan takaisin.

Majoitusta koskevat säännöt

Majoitushuvilat ovat asiakkaiden käytettävissä tulopäivästä klo 16.00. lähtien, jollei toisin ole sovittu. Majoitukset puretaan lähtöpäivänä aamiaisen jälkeen, jollei toisin ole sovittu. Viikonloppuvarauksissa majoitushuvila on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Pedatut vuoteet ja pyyhkeet sisältyvät huvilamajoituksen hintaan. Mikäli asiakas huomaa saapumisen yhteydessä puutteita mökin varustuksessa tai siivouksessa, asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä Lehmonkärkeen viipymättä ennen huvilan käyttöönottoa, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä Lehmonkärki ei ole korvausvelvollinen. Loppusiivous sisältyy majoituksen hintaan. Ulkoaltaat (Hot Tub) eivät sisälly majoitushintoihin, jollei toisin ole sovittu.

Lemmikkieläinten tuomisesta majoitushuviloihin on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain niihin kohteisiin, joissa se on sallittu. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä. Asiakas on vastuussa lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista, esimerkiksi ylimääräisestä siivouksesta. Tupakointi on kielletty kaikissa Lehmonkärjen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut.

Kynttilöitä tai takkaa ei saa jättää palamaan ilman valvontaa. Sisäilotulitteiden käyttö huviloissa on ehdottomasti kielletty. Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty.

Talviaikana kaasugrillit eivät ole käytössä.

Avaimen luovutus

Avaimet tulee jättää lähtöpäivänä huvilan keittiön pöydälle tai ovessa olevaan lukkoon. Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet).

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan Lehmonkärjelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle esim. ulkoaltaan (Hot Tub) irroittaminen sähköverkosta, jolloin allas jäätyy ja vaurioituu. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista ennen vuokra-ajan päättymistä, jotta Lehmonkärjen huolto pystyy minimoimaan ja ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan syntyviä vahinkoja.

Ylivoimainen este

Mikäli asiakkaalle aiheutuu vahinko, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä, force majeure, tai muusta vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot, luonnonilmiöt tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), ja joka ei ole johtunut Lehmonkärjestä tai jonka seurauksia Lehmonkärki ei ole pystynyt kohtuudella estämään, ei Lehmonkärki vastaa vahingosta. Lehmonkärki ei myöskään vastaa normaaleista luonnonilmiöistä johtuvista vahingoista ja seurauksista.

Valitukset

Kaikki kokous- ja majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja tilaisuuden aikana suoraan kohteen omistajalle (03-7666 330)

Lehmonkärki ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.