HERKUTTELU

Lomalla saa syödä hyvin

Tarjoamme lomallasi monia tapoja herkutteluun. Lehmonkärjen jokakesäiset Herkkujen illat heinäkuun torstaisin tarjoavat pöydän täydeltä makuelämyksiä. Ihastuttava rantakahvilamme palvelee juhannuksesta elokuun alkuun. Tarjolla on oman keittiömme valmistamia makeita ja suolaisia herkkuja. Isommille ryhmille Lehmonkärjen catering toimittaa herkullisia aterioita tilauksesta.

HERKKUJEN ILLAT

Tule nauttimaan Lehmonkärjen Herkkujen illoista yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Supersuositut Herkkujen illat järjestetään heinäkuisina torstai-iltoina Ometassa. Illat ovat keittiömme taidonnäytteitä. Jokainen kattaus on ainutlaatuinen ja sisältää pöydän täydeltä uusia innovatiivisia makuja ja yllättäviäkin makupareja.  Yllätysmenu pidetään salaisuutena aivan loppuun asti. Herkkujen illat myydään loppun reilusti etukäteen, joten ole nopea ja tee pöytävaraus ajoissa. Lehmonkärjen oma Pendolino liikennöi huvila-alueen ja ravintolan välillä, joten voit saapua vaikka veneellä. Iltaa säestää aina livemusiikki.

Järjestämme Herkkujen iltoja pitkin vuotta, joista ilmoitamme mm. somekanavissamme! Kesän 2024 Herkkujen Ilta on täynnä.

CAFÉ RANTATERASSI

Kiitos kuluneesta kesästä 2023 ja tervetuloa uudelleen ensi vuonna!

Kesäinen keidas kutsuu sinut nauttimaan rentouttavasta hetkestä!

Lehmonkärjen Café-Rantaterassi palvelee asiakkaita juhannuksesta elokuun alkuun asti päivittäin. Valikoimassa on oman keittiön valmistamia suussasulavia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä raikkaita jäätelöitä. Tarjolla on lisäksi päivittäin vaihtuvan menun à la carte ruoka-annoksia, kauden parhaista raaka-aineista. Juomakaapista löydät janon sammuttajaksi paikallisen Kanavan Panimon oluet sekä hyvä valikoima useiden eri lähitoimittajien oluita ja siidereitä. Lisäksi valikoimasta löytyy erikoiskahveja, teetä ja alkohollisia sekä alkoholittomia drinkkejä ja viinejä. Kahvilassa on A-oikeudet.

Meille on helppo piipahtaa kesälomareissulla pohjoisen tai etelän suuntaan ajaessasi. Valtatie 24:ltä ja Pulkkilanharjuntieltä (tie 314) ajaa kummastakin noin 10 minuuttia suuntaansa. Myös veneellä pääsee helposti Lehmonkärjeen, sillä meiltä löytyy vierasvenesatama!

Aukioloajat

Kahvila on suljettu kesän 2023 osalta.

Kahvila on auki juhannuksen ja elokuun alun välisenä aikana päivittäin klo 11-18. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen kahvilan sulkeutumista.

Osoite

Lehmonkärjentie 180, Asikkala. Kahvila sijaitsee Isohaapa-päärakennuksemme alakerrassa, josta pääsee nauttimaan Päijänteestä myös ulkoterasseille!

CATERING-PALVELUT RYHMILLE

Lehmonkärjen catering toimitaa herkullista maalaisgourmeeta yli 10 hengen yritysryhmille. Kysy lisää myyntipalvelustamme lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Hinnat huvilalle toimitettuna (yli 10 hlö:n yritysryhmät)

Illallinen 55 e/hlö
Toimitus ja kattaminen 80 e

Illallinen sisältää tuoreet ruokaleivät ja jääveden. Omien alkoholijuomien tuominen huvilalle on sallittu.

Hinnat ravintolatiloissa (yli 10 hlö:n yritysryhmät)

Aamiainen, ma-pe 13 e/hlö
Aamiainen, la 16 e/hlö
Lounas 19 e/hlö

Illallinen 48 e/hlö
Ravintolatilan tilavuokra illallisilla 150-250 e/3 h

Ravintolatilat vuokrataan aina yksityisesti yhdelle ryhmälle kerrallaan. Hintaan sisältyvät tarjoilijan palvelut illallisen aikana.

Lounas ja illallinen sisältävät tuoreet ruokaleivät ja jääveden. Ravintolatiloissa on A-oikeudet. Omien juominen tuominen ei ole sallittu.

Cateringvaraukset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena käytetään 3 vrk ennen tilaisuutta ilmoitettua henkilömäärää. Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

Tilaukset: lehmonkarki@lehmonkarki.fi

Tutustu viimeisimpään Oiva-raporttiin