NAUTINNOLLISIA HETKIÄ

Nyt on lupa nauttia

Koe täydellinen rentoutuminen saunamaailmassamme, jossa voit virkistäytyä 100-vuotiaassa savusaunassamme ja uppoutua ulkoporealtaan lämpöön samalla ihaillen upeita järvimaisemia. Aktiivisemmille vieraille tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja, kuten maastopyöräreittejä, kalastusta, frisbeegolfia, luontopolkuja ja retkeilyreittejä.

Saunamaailma

Tule kokemaan Lehmonkärki Resortin Saunamaailma ja anna itsellesi hetkeksi lupa unohtaa kaikki muu. Tämä saunaelämys jää mieleesi ja se muistuttaa sinua siitä, kuinka tärkeää on pysähtyä ja antaa itselleen aikaa levätä ja nauttia elämästä.

Saunamme on rakennettu perinteitä kunnioittaen. Lämmitämme saunoja leppä- ja koivupuilla usean tunnin ajan.

Aktiviteetit 

Lehmonkärjessä odottaa seikkailuja ja rentoutumista yhtä aikaa! Voit uppoutua järvimaisemiin meloen tai veneillen, heittäytyä kalastuksen kiehtovaan maailmaan tai kokeilla taitojasi frisbeegolfradalla. Retkeile luontopoluilla tai rentoudu hiekkarannalla auringon lämmössä. Ja kun kaipaat levollisempaa hetkeä, voit virkistäytyä perinteisen saunomisen parissa tai nauttia ulkoporealtaan lempeistä sykkeistä kimaltelevien järvien ympäröimänä. 

Kokousvieraanamme pääset valitsemaan oheisohjelman kolmesta eri kategoriasta: aktivoivat, nautinnolliset tai rentouttavat. Aktivoivat palvelumme on suunniteltu edistämään tiimityöskentelyä, luovuutta ja ryhmähenkeä, kun taas nautinnolliset palvelumme on suunniteltu piristämään ja ilahduttamaan kokousvieraita esimerkiksi luovien pajojen avulla. Rentouttavat palvelumme auttavat kokousvieraita palautumaan kiireisen päivän jälkeen. Siihen saunominen ja pulahtaminen Päijänteeseen
tarjoaa miellyttävän tavan rentoutua ja poistaa stressiä.