KOKOUSTARJOILUT

– aitoa ruokaa läheltä

Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä paikallisista ja sesongin raaka-aineista valmistettuna. Kehutun keittiömme taiturillisesti valmistamat annokset tarjoavat matkan paikalliseen makumaailmaan, jota täydentävät upeat järvimaisemat. 

Menu

Lehmonkärki Resortin kuukauden menu on houkutteleva kokoelma sesongin parhaita makuja ja paikallisia herkkuja. Tarjolla on monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät kaikki makumieltymykset ja ruokavaliot. Kuukauden menu vaihtelee sesongin mukaan ja sisältää usein tuoreita ja paikallisia raaka-aineita.

Ruokafilosofiamme

Punainen lanka Lehmonkärjen ruokatuotteessa on vuosikymmenten ajan ollut hyvät raaka-aineet ja maku. Meillä se tarkoittaa kylien maanviljelijöitä ja tuottajia, joilta tilataan mm. juurekset, puutarha
marjat ja mehut. Metsämarjat ja sienet saamme lähimetsistä, kalaa Päijänteestä. Omalta tilaltamme saamme luomulihan sekä aamupuurossamme käytetyt luomukaurahiutaleet. Raaka-aineet jalostuvat tiimimme käsissä herkulliseksi ruoaksi perinteisillä valmistustavoilla tai modernilla twistillä, tilaisuuden mukaan. Tätä kutsun maalaisgourmeeksi.

Laadukasta tarjoilua

AAMIAINEN

Aamiais- ja lounastarjoilut nautitaan päärakennus Isohaavan valoisassa salissa buffet-pöydästä. Aloita päiväsi herkullisilla herkuilla, kuten Yrjölän tilan luomuhiutaleista valmistetulla pitkään haudutetulla kaurapuurolla, tuoreella leivällä, leikkeleillä, juustoilla ja paikallisilla marjoilla sekä kasviksilla.

LOUNAS

Lounasaikaan tarjolla on kevyitä ja raikkaita vaihtoehtoja, kuten monipuolisia salaatteja, Highland Cattle -luomunaudanlihaa, kalaa ja keittoja, jotka täydentävät energiavarastot.

KAHVITUKSET

Tervetulokahvituksilla toivotamme kokousvieraat lämpimästi tervetulleeksi raikkaan smoothien, leivän, kahvin ja mehu kera. Iltapäivästä huolehdimme jaksamisestanne tuoreella kahvilla ja leivonaisella tai suolapalalla. 

ILLALLINEN

Illalliset tarjoillaan valinnan mukaan Villa Vellamossa, Isohaavan päärakennuksessa, Ometassa, Metsästysmajalla tai huviloilla. Illallisen menu vaihtelee kuukausittain ja sisältää kylmiä alkupaloja, lämpimiä pääruokia sekä houkuttelevia jälkiruokia. 

SNACKSIT

Saunamaailmaan ja huviloihin järjestämme mielellämme herkullisia saunasnackeja ja iltapaloja, jotta nälkä ei pääse yllättämään.

Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteen ilmoitetusti. 

Uniikki Metsästysmaja

Rustiikkisen erähenkinen Metsästysmaja on tunnelmallinen juhlatila. Kelohirsinen maja on sisustettu metsästyshenkisesti ja tilan sydämessä loimuaa massiivinen kiviverhoiltu takka. Rauhallisella paikalla sijaitseva kelohirsinen Metsästysmaja toimii loistavasti 15-25 hengen illallistilana kokouspäivän päätteeksi. 

Puolipyöreässä juhlatilassa on viisi jyhkeää lankuista valmistettua pöytää säteittäin aseteltuna. Massiivinen kivitakka luo lämpimän tunnelman kelohirsiseen avaraan tilaan. Metsästysaiheinen sisustus ja täytetyt eläimet kertovat alueen historiasta ja runsaasta eläinlajistosta.

Tuoretta ja paikallista