KOKOUSHUVILA VILLA VELLAMO

max 250 henkeä

Korkeatasoinen kokoustila isoille ryhmille

Villa Vellamo on Lehmonkärjen suurin rakennus, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla mäen päällä. Ikkunoista aukeaa panoraamanäkymä suoraan Päijänteelle. Villa Vellamon sisustuksen on suunnitellut arvostettu dSign Vertti Kivi & Co. Villa Vellamo toimii monipuolisena kokouspaikkana, juhlatilana tai Presidential Villana kansainvälisille vieraille. Avara ja monipuolinen tila taipuu seminaarien lisäksi myös minimessuihin ja tuotelanseerauksiin.

Vellamon kokoustila on mahdollista jakaa kolmeen tilavaan ryhmätyötilaan, joissa jokaisessa on videotykki valkokankaineen. Pienryhmille tila voidaan jakaa useisiin pienempiin osiin. Kesäaikaan terassit toimivat upeina ryhmätyötiloina. Tilaa voidaan laajentaa entisestään telttarakenteella.

Vellamossa on nykyaikainen kokoustekniikka. Videotykki on erittäin laadukas ja pääsalin kangas peräti 6 metriä leveä. Valokuitu takaa nopean Internet -yhteyden. Tilassa on kokousäänentoisto ja äänipöytä, johon voi liittyä erilaisilla päätelaitteilla. Vellamon Alexa-keinoälyllä voidaan säätää kokoustilan tekniikkaa ja luoda tilaisuuteen sopivia valaistuksia ja äänimaisemia.

Lehmonkärjen catering huolehtii kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Aamiainen ja lounas tarjoillaan päärakennus Isohaavan buffet-pöydästä, mutta tulokahvit, iltapäiväkahvit ja illallinen katetaan Vellamoon. Illallinen voidaan järjestää myös historiallisessa ravintola Ometassa. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta, jonka valmistamisessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan lähituottajien raaka-aineita. 

Ennen illallista voimme järjestää teille sopivan rentouttavan, urheilullisen tai tiimihenkeä kohottavan aktiviteetin

Vellamossa on myös neljä tasokasta majoitushuonetta, joissa jokaisessa on omat kylpyhuoneet. Alakerran saleista on mahdollisuus jakaa tilavat sviitit ja saunaosasto sopii vaativaankin makuun.

Villa Vellamo nimen inspiraationa on maakunnan vaakunan kaunis vedenneito, jonka olemus kuvaa maakunnan halkovaa Päijännettä ja toisaalta poimuilevia pitkiä harjuja. Nimi on annettu Päijät-Hämeen liiton luvalla.

Henkilömäärä:

  • U-pöytä max 30 hlö
  • Ryhmätyöpöydät max. 70 hlö
  • Luokkamuoto max 130 hlö
  • Illallismuoto max. 160 hlö
  • Teatterimuoto max 200 hlö
  • Coctailmuoto max. 250 hlö

Kokoustilan pinta-ala: 850 m²

Koko huvilan pinta-ala: n.  1200 m²

Varustus: Kolme videotykkiä ja valkokangasta, fläppitauluja, kokousäänentoisto.

Ryhmätyötilat: Tila voidaan jakaa kolmeen isompaan ryhmätyötilaan tai useampaan pienryhmätilaan. Tämän lisäksi käytössä on alakerran saunaosasto max. 5 hlöä, takkatila max 8 hlöä. Mahdollisuus saada lisää ryhmätyötiloja lähimmistä huviloista.

Majoitus: Vellamon yläkerrassa on neljä kahden hengen huonetta. Lisää majoitusta korkeatasoisissa huviloissa n. 300 metrin etäisyydellä kokoustilasta. Huviloissa on yhteensä 130 vuodepaikkaa.