KOKOUSTILA JÄRVIMAISEMA

max 15 henkeä

Valoisa maisemakokoustila kaikkina vuodenaikoina

Kokoustila Järvimaiseman täyskorkea lasiseinä avaa kokoustilaan nimensä mukaisesti upean, vuodenaikojen mukaan vaihtuvan päijäthämäläisen järvimaiseman. Lasiseinän ansiosta tila on valoisa myös talviaikaan.

Kokoustila Järvimaisema on persoonallinen kokoustila ja sijaitsee päärakennus Isohaavan alakerrassa. Samassa rakennuksessa on tarjolla myös lounasbuffet. Kesäaikaan kokoustilaa voi laajentaa terassille tai järven rannassa sijaitsevalle patiolle. Järvimaisema soveltuu 12-18 hengen kokouksiin.

Kokoustilassa on nykyaikaiset kokousvarusteet, laadukas videotykki, valkokangas, fläppitaulu. Valokuitu takaa nopean Internet -yhteyden.

Lehmonkärjen catering huolehtii halutessanne kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta. Aamiainen ja lounas tarjoillaan päärakennus Isohaavan buffet-pöydästä, joten matka ruokailuihin ei ole pitkä. Ennen illallista voimme järjestää teille sopivan rentouttavan, urheilullisen tai tiimihenkeä kohottavan aktiviteetin

Henkilömäärä

  • Diplomaattimuoto: max 12 hlö
  • Luokkamuoto: max. 15 hlö
  • Illallinen: max. 15 hlö
  • Ryhmätyöpöydät max 16 hlö
  • Teatterimuoto: max. 18 hlö
  • Cocktailmuoto: max. 30 hlö

Varustus: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu, nopea langaton WLAN-valokuituyhteys, moderni kokouslaitteisto ja -äänentoisto

Ryhmätyötilat: Yläkerran kokoustila 10 hlöä, terassille ja patiolle mahtuu kesäaikaan useita pienryhmiä

Majoitus: Korkeatasoista huvilamajoitusta n. 300 metrin etäisyydellä kokoustilasta.