SAUNAMAAILMA

Hemmottelua ja rentoutumista

Tule kokemaan Lehmonkärki Resortin Saunamaailma ja anna itsellesi hetkeksi lupa unohtaa kaikki muu. Tämä saunaelämys jää mieleesi ja se muistuttaa sinua siitä, kuinka tärkeää on pysähtyä ja antaa itselleen aikaa levätä ja nauttia elämästä. Saunamme on rakennettu perinteitä kunnioittaen. Lämmitämme saunoja leppä- ja koivupuilla usean tunnin ajan.

Kuva: Julia Kivelä

Monta omaperäistä saunaa

Saunamaailman keskipisteenä komeilee yli 100-vuotias aito suomalainen savusauna, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen ja autenttisen saunaelämyksen. Savusaunan lempeät löylyt ja luonnonläheinen tunnelma luovat miellyttävän ja rentouttavan ilmapiirin, jossa voi täysin uppoutua saunomisen tuomaan hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Tunnelmallisessa iglusaunassa saa parhaimmat löylyt lämpimän ilman helliessä pehmeästi ihoasi.

Lehmonkärki Resortin panoramasauna tarjoaa vierailijoilleen upean näköalan ympäröivään luontoon, sillä seinä on kokonaan lasia. Ulkopuolella odottavat lämpimät porealtaat ja pulahdus virkistävään Päijänteeseen. Talviaikaan avanto antaa oman lisänsä saunakokemukseen terveysvaikutuksineen. Sisällä odottaa vielä iso sauna. Saunamaailmaan kuuluu myös suuri sähkölämmitteinen sauna Isohaavan sisätiloissa.

Kokeile ja ihastu avoimiin saunailtoihimme tai varaa koko Saunamaailma yksityiseen käyttöön.

 Saunan oheistuotteet

Saunomisen oheen on mahdollista erikseen tilata saunahoitoja, joogaa löylyssä tai pientä naposteltavaa. Mikäpä maistuisi paremmalta saunan oheen kuin kunnon makkara. Kasvisvaihtoehdot toteutetaan aina tarpeen mukaan. Saunajuomaksi on tarjolla paikallisten pienpanimoiden oluita, siidereitä sekä virvoitusjuomia.

Juuri silloin, kun tunnet olosi täysin rentoutuneeksi, tarjoilemme sinulle virkistäviä paikallisten pienpanimoiden oluita, siidereitä ja virvoitusjuomia. Sinun ei tarvitse liikahtaa mihinkään – voit nauttia raikkaasta juomasta ja jatkaa rentoutumista ilman keskeytyksiä.

Kuva: Rento

 Avoimet saunaillat

Illan aikana pääset rentoutumaan kuumiin ulkoporealtaisiin ja 4 erilaiseen saunaan: sähkösaunaan, puulla lämmitettävän lasisaunaan, iglusaunaan sekä aitoon 100-vuotiaaseen savusaunaan. Saunamaailmassa on myös mahdollisuus pulahtaa virkistävään Päijänteeseen ja talvisin avantoon. Saunaillassa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa kera erikoiskahvien ja paikallisten panimoiden antimien. Saunamaailman tiloissa on A-oikeudet. 

KESÄN SAUNAILLAT

 • Juhannusviikon saunaillat to 20.6. ja la 22.6.
 • Kesän saunaillat lähes joka torstai 27.6., 4.7., 11.7., 25.7. ja 1.8.
 • Vuorot klo 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00 (K-18) ja 20:30 (K-18)
 • Saunavuoron pituus 2 tuntia
 • Hinta: Aikuiset 22 e/hlö sis. saunalipun, pyyhkeen ja virvoitusjuoman (alle 12-vuotiaat 12 e/hlö)

Kuva: Rento

Saunamaailma ryhmille

Lehmonkärjen Saunamaailma on neljän saunan muodostama ainutlaatuinen kokonaisuus.  Lasisauna, aito, 100-vuotias savusauna, Iglu-sauna, sähkölämmitteinen sauna sekä ulkoporealtaat muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, johon et muualla törmää. Lasisaunasta on suora näkymä Päijänteelle. Välillä voit käydä vilvoittelemassa puhtaassa Päijänteen vedessä ja jatkaa taas saunomista. Talvella Saunamaailmassa on avantouintimahdollisuus. Saunatiloissa on anniskeluoikeudet, joten voimme järjestää seurueellesi oman allasbaarin kuumavesialtaalle. Sinun ei siis tarvitse nousta altaasta hakeaksesi lisää janojuomaa. Saunamaailmaan mahtuu jopa 60 saunojaa yhtä aikaa.

 • 4 erilaista saunaa, 2 erillistä peseytymis- ja pukuhuonetilaa
 • 2 isoa ulkoporeallasta hierontatoiminnoin
 • Kesällä järviuintimahdollisuus, talvella avanto
 • Ruokaa tilauksesta
 • Juomakaappi, jossa laaja valikoima eri panimoiden oluita, siidereitä, lonkeroita ja virvoitusjuomia
 • Anniskeluoikeudet
Varaustiedustelu, saunamaailma (#23)

Kysy vapaita ajankohtia