KOKOUSHUVILA VILLA AURUM

max 30 henkeä

Kokoushuvila Villa Aurum – luksusta kokouksiin

Kokoushuvila Villa Aurum soveltuu erinomaisesti kokouskäyttöön, enintään 28 henkilön kokouksiin. Aurumissa kokous-, majoitus- ja saunatilat ovat saman katon alla. Nopea wlan, langaton videotykki, valkokangas ja fläppitaulut sekä kokousäänentoisto.

Villa Aurumin kokous- ja juhlatilasta saat toimivat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoussaliin voi tehdä ryhmäpöytiä, luokkamuodon tai pitkät juhlapöydät illallista varten. Kävelykokous onnistuu etuovelta, josta pääsee suoraan aluetta kiertävälle puruadalle.

Huvilassa on runsaasti majoitustilaa: 6 kpl 2 hh ja 1 kpl 1hh. Kaikissa huoneissa on omat wc:t ja  kylpyhuoneet. Kokoushuvila Aurumin läheisyydessä sijaitsee lisäksi useita muita huviloita, joista saa lisämajoitusta yhden tai kahden hengen huoneissa. Lähimpänä sijaitsee Aallotar-huvila (80 m), johon on selppo siirtyä valaistua tietä pitkin. Aallottaressa on majoitustilaa kahdeksalle henkilölle.

Lehmonkärjen catering huolehtii halutessanne kaikista tarjoiluista aamiaisista illallisiin. Ruoka on reilua ja herkullista, itsevalmistettua maalaisgourmeeta. Aamiainen ja lounas tarjoilaan päärakenns Isohaavan buffet-pöydästä, mutta iltapäiväkahvit ja illallinen tuodaan huvilalle. Illallinen voidaan nauttia myös jossain monista ravintolatiloistamme. Esimerkiksi vieressä sijaitseva Metsästysmaja on tunnelmallinen paikka illallisen viettoon.

Kokouspäivä päättyy makoisiin löylyihin saunan lauteilla ja rentoutumiseen ulkoporealtaassa. Kokoushuvila Aurumissa on erinomaiset saunatilat, tilava pukuhuone ja pesuhuone. Terassilla on ulkoporeallas, josta on näkymä suoraan Päijänteelle. Mikäli yrityksenne haluaa erilliset saunat naisille ja miehille, onnistuu sekin joustavasti. Jokaisessa huvilassamme on omat saunat ja Saunamaailma Päijänteen rannassa tarjoaa saunaelämyksen koko ryhmälle.

Kokouspäivän keskelle tai päätteeksi tarjoamme suuren määrän erilaisia aktiviteetteja.

Henkilömäärä:

  • Diplomaattimuoto: max 18 hlö
  • U-muoto: max 20 hlö
  • Luokkamuoto: max. 24 hlö
  • Teatterimuoto: max. 25 hlö
  • Ryhmätyöpöydät: max 28 hlö
  • Illallismuoto: max 40 hlö
  • Cocktailmuoto: max. 50 hlö

Kokoustilan pinta-ala: 52 m²

Koko huvilan pinta-ala: n. 230 m²

Varustus: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu, kokousäänentoisto, majoitushuoneissa omat tv:t

Ryhmätyötilat: Keittiö 12 hlöä, pukuhuone 6 hlöä, terassi kesäaikaan 10 hlöä. Tämän lisäksi majoitushuoneisssa voi työskennellä pienryhmissä.

Majoitus: Aurumissa on 6 kpl tasokasta ja tilavaa kahden hengen huonetta, sekä yksi yhden hengen parivuoteellinen huone. Majoitusta on yhteensä max 20 hlö:lle. Vuoteet ovat parasta hotellilaatua. Jokaisessa huoneessa on oma wc/kylpyhuone ja Smart-TV.  Lisää majoitustilaa on saatavana viereisistä huviloista