Yleistä tietoa huviloista

Yleistä tietoa huviloista

Vuokra-aika: Huvila on käytettävissäsi saapumispäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa huvila on käytettävissä saapumispäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Liinavaatteet ja pyyhkeet: Sisältyvät huvilan vuokraan. (Ei vaihdeta majoituksen aikana.)

Siivous: Majoituksen aikana huvilassa ei ole välisiivousta. Alempana lisätietoja siivouksesta huvilaa luovutettaessa.

Sähköauton lataus: Tietoja alempana.

Polttopuut: Lisäpolttopuita saat joko tenniskentän läheltä vihreästä varastosta (huvilat 1-6 sekä Tuuletar, Aallotar ja Ilmatar) tai Isohaapa-päärakennukselta (huvilat 8,10,11 ja 12).

Roskat: Huvila-alueen jätekatoksissa energia- ja sekajäte, lasipullot voi jättää näiden viereen. Muiden jätteiden (bio, pahvipakkaus, kierrätyspaperi, lasi ja metalli) keräysastiat ovat päärakennus Isohaavan viereisessä jätekatoksessa.

Juomavesi: Hanavesi on juomakelpoista ja puhdasta.

Huonepalvelu: Ota yhteyttä, jos tarvitset lisäsiivousta huvilaasi. Tämä onnistuu lisämaksua vastaan.

Ostomahdollisuudet: Lähimmät kaupat ovat Vääksyssä, noin 15 minuutin ajomatkan päässä.

Sanomalehti: Sanomalehden voi kääntää loman ajaksi osoitteeseen Lehmonkärjentie 180, 17320 Asikkala.

Soutuveneen käyttö: Palautathan veneen takaisin paikalleen ja huolehdi, että se on kiinnitetty huolellisesti. Jotta sadevedet pääsevät veneestä pois, avaa tulppa ja jätä se penkille tai airoon.

Ulkoporeallas: Ilmoitathan meille hyvissä ajoin, jos haluat käyttää ulkoporeallasta, jotta ehdimme tehdä tarvittavat valmistelut. Lisätietoa ulkoporealtaiden käytöstä löydät alempaa.

Sauna: Voit käyttää huvilasi saunaa milloin tahansa.

Takka: Kun aloitat takan käytön avaa luukut ja aseta puut ilmavasti. Kun olet saanut tulen tehtyä sulje takan ovi. Noudata ohjeita tulen sytyttämisessä ja varmista, ettei takan edessä ole mitään palavaa.

Grillipaikat: Grillata voi huvilalla olevalla grillillä / grillikatoksessa. Yleinen grillikatos löytyy päärakennus-Isohaavan ja hiekkarannan välistä. Polttopuita saa käyttää vapaasti. Viethän roskat roskiin grillikatoksen käytön jälkeen. Metsäpalovaroituksen aikaan avotulen teko myös grillipaikoilla on kielletty.

Turvallisuus: Mökkiteiden nopeusrajoitus on 30km/h. Talvisin varottehan huviloiden katolta putoavaa jäätä ja lunta. Välttäkää tämän vuoksi autojen pysäköintiä katon räystäiden alle. Huviloiden pihoilla ja teillä ei ole talvikunnossapitoa yöaikaan. Talvisin varokaa liukkaita auto-, sekä kävelyteitä. Varmistattehan aina vastaanotosta järvenjään paksuuden, ennen sinne kulkemista.

Avanto: Voit käydä avannossa Isohaavan laiturilta ympäri talven.

Ohje ovikoodin käyttöön

1. Näppäile nelinumeroinen koodi rauhallisesti yksi näppäin kerrallaan
2. Paina lopuksi lukon kuvaa oikeassa alakulmassa
3. Kun kuulet merkkiäänen, ovi on auki
4. Mikäli haluat jättää oven auki-asentoon, paina lukon vipukytkin alas. 

Huom. Mikäli näppäilet koodin viisi kertaa peräkkäin väärin, järjestelmä menee lukkoon muutamaksi minuutiksi.

Järjestyssäännöt

1. Tupakointi on kielletty huviloiden sisätiloissa, käytä aina tuhkakuppia terassilla tupakoidessa.

2. Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Alueella hiljaisuus klo 22-08 välisenä aikana, jolloin ulos ei saa kantautua yli 45 desibelin ylittävää ääntä.

3. Terasseilla ulkotulien polttaminen ehdottomasti kielletty! Älä polta kynttilöitä sisätiloissa ilman valvontaa ja muista aina käyttää kynttilöille soveltuvaa alustaa. Takan kivetys ei kestä tuikkukynttilöiden lämpöä. Muista käyttää kynttiläalustaa myös terasseilla.

4. Avotulen tekeminen muualla kuin grillipaikoilla on kielletty.

5. Ethän laita roskia tai käsipyyhkeitä vessanpönttöön.

6. Siivoa pullot, tölkit ym. roskat huvila-alueelta lähtiessäsi. Älä heitä luontoon mitään sinne kuulumatonta.

7. Sähkön johtaminen muualle kuin oman auton moottorin lämmittämiseen on kielletty. Mikäli tarvitset sähköä asuntoauton tms. vuoksi, ota yhteyttä myyntiin. Sähköautojen lataus huvilan ulkoseinän pistokkeista kielletty. Alueelta löytyy sähköautojen lataukseen soveltuvia latauspisteitä. 

8. Veden johtaminen huvilasta esim. lasten ulkoaltaaseen on kielletty. 

9. Ilma-, paint ball- sekä muiden vastaavien aseiden käyttö huvila-alueella kielletty. Tarkemmat tiedot pelikentistä kyseisille aseille saa vastaanotosta.

10. Olethan kysynyt luvan lemmikkieläinten pitämiseen huvilassa. Pidä lemmikkieläimet aina kytkettynä alueella. Älä uita lemmikkejä yleisellä uimarannalla.

11. Alueella yleisessä käytössä olevat laitteet ja paikat (esim. leikkikenttä, veneet jne.) ovat käytössä omalla vastuulla.

12. Jos lähdet ulkoilemaan metsään pidemmäksi aikaa, muista ilmoittaa jollekin lähdöstäsi ja paluuajankohdasta. Ota aina matkapuhelin mukaasi.

13. Ensiapuoppaan löydät tästä kansiosta. Soita 112 hätätapauksessa.

14. Yksityisyyden suojaamiseksi ettehän kuvaa tai taltioi muita alueellamme vierailevia asiakkaita.

15. Alueen kuvaaminen Dronella ja erilaisilla kuvauskoptereilla on kielletty!

Sähköauton lataaminen

Ilmoitathan aina auton lataamisesta vastaanottoomme. Ajantasainen hinnasto löytyvät vastaanotostamme.

Sähköautojen latauspisteet:

Villa Aurum (Vain kyseisen huvilan asiakkaille): 1 kpl Type-2 (3x22kW)

Villa Vellamo 1 kpl Type-2 (3 x 22 kW) ja 1 kpl Tesla ( 3 x 22 kW), 1 kpl (1 x 16 A)

Isohaapa: 1 kpl Tesla ( 3 x 22 kW), 1 kpl (1 x 16 A)

Sähkö-, sekä hybridiautojen lataus on mahdollista ainoastaan niille kuuluvilla paikoilla.

Sähkö-, sekä hybridiautoja ei saa ladata huviloiden ulko-, tai sisäpistokkeista. Sähköautoille tarkoitettuja latauspaikkoja löytyy päärakennuksen Isohaavan parkkialueelta, sekä kokousrakennus Vellamon piha-alueelta. Punaiset latauspisteet ovat tarkoitettu ainoastaan Tesla-merkkisiin autoihin, ja hopean väriset latauspisteet sopivat kaikille sähköautoille, joista löytyy Type 2-latauskaapeli. Muut kuin Teslojen latauspistokkeet eivät ole pikalatureita.

Villa Aurum:

Villa Aurumin huvila-asiakkaille löytyy oma latauspistoke huvilan ulkoseinästä. Suosittelemme sähköauton lataamista yöaikaan, kun muut sähkölaitteet eivät ole päällä. Sähkökiukaan ollessa päällä sähköauton lataaminen on kielletty.

Huvilasta lähtiessä 

Siivous: Huvilan siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu (sähköposti). Siivouksella tarkoitetaan roskien viemistä lajittelupisteisiin oikeisiin jakeisiin lajiteltuina, astioiden tiskaamista koneellisesti, sekä näkyvien tahrojen ja roiskeiden pyyhkimistä lattioilta ja muilta pinnoilta. Siivousalueeseen kuuluu myös huvilan terassit ja piha-alueet (roskien, pullojen/tölkkien kerääminen). Huomioithan, että grillauksesta syntynyttä tuhkaa ei saa viedä jäteastioihin. Juhlien koristeet tulee siivota pois. Mikäli varauksen päättyessä huvilaa ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, on Lehmonkärki Resortilla oikeus periä huvilan puutteellisesta siivouksesta tuntiperusteinen siivousmaksu.

Huvila-alueen jätekatoksissa energia- ja sekajäte. Muiden jätteiden (bio, pahvipakkaus, kierrätyspaperi, lasi ja metalli) keräysastiat ovat päärakennus Isohaavan viereisessä jätekatoksessa.

Allas: Jos allas on ollut käytössä, muista sulkea altaan kannet. Allasta ei saa tyhjentää tai ottaa altaan virtoja pois. Lähtiessä tulee tarkastaa, että ulkoaltaassa vesi on ylärajassa, että se lämpenee ja että altaan termokansi on kiinni.

Vuokraamasi välineet: Mikäli olet vuokrannut välineitä esim. kalastusvälineitä, tennismailoja tai perämoottoria, muista palauttaa ne vastaanottoon.

Soutuvene: Huvilan soutuvene tulee olla vedettynä ja kiinnitettynä rantaan. Irrota veneen tyhjennystulppa ja jätä se veneen penkille.

Asiakkaan tulee lähtiessään huolehtia, että kiinteistö on lukittu ja tuuletusikkunat ovat kiinni. 

Valitukset

Mikäli huomaat saapumispäivänä sisäänkirjautumisen yhteydessä puutteita huvilan varustuksessa tai siivouksessa, ilmoitathan siitä Lehmonkärki Resortille viipymättä, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä Lehmonkärki Resort ei ole korvausvelvollinen.

Lehmonkärki Resort ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Mainoskuvissa saattaa esiintyä esineitä, jotka eivät sisälly huvilan vakiovarusteisiin. Kalustemuutokset huviloissa mahdollisia.